Det här är Elon Ljud & Bild

Vi har levererat personlig service till Umeås företag och privatpersoner i 70 år – butiken för dig som älskar ljud och bild.

Elon och Elon Ljud & Bild har sammanlagt 400 butiker runt om i Sverige. Hos Elon Ljud & Bild City i Umeå kan du framkalla och förstora foton, ta bilder till körkort, id-kort och visum, samt välja bland ett omfattande urval av TV- foto- och ljudutrustning. Vi erbjuder personlig service med hemkörning, installation och återvinner dina gamla produkter om du så önskar.

Umeåbutiken har anor sedan 1950-talet, och har länge legat i hörnet av Kungsgatan/Wasagatan. Många Umeåbor känner kanske igen namnet Thylins, men mest känd var butiken kanske som Expert – som butiken hette från början av 80-talet fram till 2012 då namnet ändrades till Audio Video. 2019 blev vi Elon Ljud & Bild, och även om vi genomgått flera olika skepnader, adresser och stora steg i teknisk utveckling har grundvärderingarna bestått: Personlig service utöver det vanliga.

I vår lilla butik i Sagagallerian hittar du ett handplockat urval av tv-sortiment från Samsung, högtalare och hörlurar från bland andra JBL, datorer, mobiltelefoner, skrivare, samt stativ, fästen och belysning till mobiltelefoner.

Vi har ett brett urval av fotoramar och album, och är den enda butiken i Umeå som erbjuder framkallning av analog färgfilm.

Elon Ljud & Bild City erbjuder personlig service i butik och i hemmet – titta in så berättar vi mer.

/Peter, Joakim och Jasmin